fbpx

Hypotheek advies

Wat je woonwens ook is, onze hypotheekadviseur weet er raad mee

De aankoop van een woning is een van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven. Daar kan je maar beter goed over nadenken en dat geldt natuurlijk ook voor je hypotheek. Je hypotheekadviseur bij Weel weet dat. Daarom nemen we de tijd om voor jou de allerbeste financiële oplossing te vinden voor de financiering van je woonwensen.

Hypotheekadviseur in Castricum

We adviseren je voor je eerste koopwoning, de verhuizing naar je droomhuis, maar ook als het tegenzit en je relatie over gaat. Door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren weten wij na een hypotheekadviesgesprek precies wat je wensen zijn en zoeken wij in het grote aanbod van hypotheken naar de juiste geldverstrekker en hypotheekvorm. Voor nu en over dertig jaar.
 

Marcel Kok

Hypotheekadviseur bij Weel

Weel Verzekeringen & Hypotheken

We zijn een allround financieel adviseur met de focus op particulieren en bedrijven in Noord-Holland. Daarnaast zijn we Zelfstandig Adviseur RegioBank. 

Hypotheek advies in de regio Noord-Holland

Dankzij ons deskundige advies hebben we door de jaren heen talloze woonwensen vervuld in Castricum, Bakkum, Akersloot, Limmen, Egmond, Heemskerk en Uitgeest. We zijn er trots op de dromen van onze klanten werkelijkheid te maken. Benieuwd of wij ook jouw of jullie woondromen kunnen realiseren? Maak een afspraak.

Je eerste hypotheekgesprek

Een afspraak met onze hypotheekadviseur in Castricum

1.

Wat zijn je woonwensen?

Stap je bij ons binnen voor een hypotheekgesprek in Castricum, dan krijg je persoonlijke aandacht en belangstelling. Het eerste gesprek met één van onze hypotheekadviseurs is voor onze rekening en zonder verplichtingen. Bij ons op kantoor heerst een fijne ontspannen sfeer, waarin jij je op je gemak voelt en met een kop koffie of thee ruim de tijd hebt om al je woonwensen met ons te delen. Je krijgt van ons het antwoord op je belangrijkste vragen.

2.

Hoeveel kan je lenen?

Ben je de fase van oriënteren al voorbij en wil je zo snel mogelijk een bod uitbrengen op je droomhuis? Wij vertellen je met onze rekenprogramma’s hoeveel je kunt lenen en wat je per maand betaalt aan woonlasten. Hoe zit het met de verschillende hypotheekvormen, hoeveel eigen geld wil je inleggen en waar vind je de laagste rente? Wij geven je alle informatie en mogelijkheden en leggen je precies uit wat je van ons kan verwachten en tegen welke vergoeding. Zo kan je goed voorbereid de bezichtiging van het huis doen dat je wilt kopen en met vertrouwen een bod uitbrengen.

3.

Hoe regel je het verder?

Is je bod geaccepteerd en ga je de woning kopen? Heb je alle vertrouwen dat wij de beste hypotheek voor je vinden? Dan geef je ons de opdracht om de hypotheek voor je aanvragen en gaan wij direct voor je aan de slag om het in orde te maken.

Ben je overtuigd en wil je dat eerste, vrijblijvende gesprek met onze hypotheekadviseur voeren? Bel ons en plan dat gesprek. Je kan ook online een afspraak maken.

Vrijblijvend advies

Je eerste gesprek is voor onze rekening en zonder verplichtingen. Na een eerste gesprek weet je wat je kan lenen en tegen welke maandlasten.

Onze hypotheekadviezen

Je eerste hypotheekgesprek bij Weel is voor onze rekening en zonder verplichtingen. Na een eerste gesprek weet je wat je kan lenen en tegen welke maandlasten. Je weet dan ook wat Weel als financieel adviseur allemaal voor je doet en tegen welke vergoeding. Voor een hypotheekadvies doen we meer dan alleen een hypoheekberekening. We leiden je door het aanvraagtraject dat vaak complex is door de wet- en regelgeving, we zorgen ervoor dat de notaris moeiteloos de akte laat passeren en we blijven gedurende de looptijd van je hypotheek alert op belangrijke wijzigingen.

Hiervoor vragen wij een vergoeding die verschilt per hypotheekvorm. Van je hypotheekkosten kan je vaak tot een derde terugvragen bij de belastingdienst.

Onze adviezen & bemiddeling:

Hypotheekvormen

Ben je een starter of koop je een tweede vakantiewoning? Ben je zzp’er of leid je een bedrijf met veertig werknemers. Voor verschillende mensen, bestaan verschillende hypotheken. Weel vertelt je alles over de hypotheekvorm die het beste bij jou past.

Wat betaal ik maandelijks voor mijn droomhuis?
Weel weet 't

Hypotheek situaties

Kan ik lenen met een studieschuld?
Weel weet 't

Hoe kan je profiteren van de overwaarde op jouw woning?

Overwaarde op je woning, daar heb je vast vaker iets over gehoord. Wat betekent dat precies en vooral hoe kan dit in jouw voordeel werken. Wij leggen het graag uit en brengen je op de hoogte hoe het werkt om geld uit je ‘stenen’ te halen.