fbpx

Over Weel

Betrouwbaarheid, persoonlijke aandacht en oplossingsgericht werken zijn de kernwaarden van Weel Verzekeringen & Hypotheken en dat al drie generaties lang. We zijn een allround financieel adviseur met de focus op particulieren en bedrijven in Noord-Holland. Daarnaast zijn we Zelfstandig Adviseur RegioBank. Je kan bij ons terecht voor al jouw bankzaken.

Missie

Wij houden het zo simpel mogelijk voor jouw financiële zekerheid. Met het stellen van de juiste vragen geven wij je een passend financieel advies bij elke belangrijke gebeurtenis in je leven. En daarbij bieden we begrijpelijke producten op het gebied van hypotheken en verzekeringen. De kleine lettertjes hebben wij allang voor je gelezen.

Inhoud

Team Weel

Als derde generatie Weel sta ik aan het roer van onze organisatie. Inmiddels ben ik 15 jaar actief in ons mooie familiebedrijf. Naast leiding geven aan ons team van ervaren en talentvolle medewerkers, geef ik je advies over inkomensverzekeringen en schadeverzekeringen voor zakelijke risico’s. Of het nu gaat om een ZZP’er of een grote onderneming: in ieder bedrijfsmatig vraagstuk zie ik een uitdaging te onderzoeken wat voor jou de beste oplossing is.

Met trots kan ik zeggen, dat ik van alle medewerkers van Weel hier het langst werk. 37 jaar alweer! In ons team van hardwerkende collega’s richt ik mij op een aantal specifieke taken. Bezoek je ons kantoor of bel je ons op, dan is de kans groot dat ik je mij als eerste ziet of spreekt. Heb je schade aan je auto of in het verkeer schade bij een ander veroorzaakt, dan help ik je met de afhandeling. Voor alle andere vragen, zorg ik ervoor dat je met de juiste collega contact krijgt. En dat doe ik met hetzelfde plezier als 37 jaar geleden.

Sinds 1 mei 2022 ben ik onderdeel van het team van Weel en help ik klanten met de particuliere verzekeringen. Of het nu gaat om een kleine vraag of uitgebreid advies, het is een fijn idee dat de deur hier altijd open staat. De persoonlijke service en het samenwerken met collega’s maakt dat ik erg op mijn plek zit hier. Bel, mail of kom gezellig langs op kantoor, ik sta met veel enthousiasme voor je klaar en zorg voor het beste advies (met een lekker kopje koffie erbij).

Ik ben sinds 2002 werkzaam bij Weel als schade behandelaar. Mijn werkzaamheden bestaan uit het adviseren, begeleiden en afhandelen van particuliere schadeclaims. Ik ben je aanspreekpunt voor schades die in en om je woning plaats vinden, voor reis- en annuleringsschades of voor aansprakelijkheidsschades. Ook de kleine zakelijke schades ga ik niet uit de weg. Ik help je graag uit de zorgen. Hiervoor correspondeer ik met de verzekeringsmaatschappijen, heb ik contact met experts voor schade herstel en zijn we in veel gevallen zelf bevoegd om de schade met jou te regelen.

Sinds september 2022 werk ik bij Weel als Regiobank adviseur. Als eerste aanspreekpunt zal ik u helpen met alle zaken rondom de bank. Ook zet ik me namens de Regiobank in voor de buurt, waardoor jullie ons steeds vaker tegen zullen komen. Daarnaast ondersteun ik onze verzekerings- en hypotheekadviseurs en zet ik me met plezier in voor deze administratieve zaken. Ik help het team graag bij het verwerken van wijzigingen, het toevoegen van verzekeringen of het opstellen van offertes.

Sinds oktober 2019 werk ik bij Weel nadat ik jarenlang mijn eigen advieskantoor heb gehad, ook aan de Dorpsstraat in Castricum. Ik vind het nu prettig om onderdeel te zijn van een team van adviseurs en me volledig te richten op hypotheken. Je kan mij dus bellen of een bericht sturen over alles wat je wilt weten over je hypotheek, of het zinvol is om je huidige hypotheek te veranderen tot de passende financiering van je droomhuis.

Specialist in particuliere verzekeringen en allround administratief medewerker.

Ik ben sinds 1 maart 2022 hier werkzaam met veel plezier. Met ruim 30 jaar ervaring breng ik veel kennis met me mee en hou ik me bezig met zakelijke en particuliere advisering en begeleiding. De persoonlijke contacten met relaties maken voor mij dit vak zo interessant. De kennis van zaken bij de collega’s is groot, waardoor we de klanten prima kunnen adviseren. Bij Weel staat de deur altijd open. Kom eens langs om kennis te maken en durf te vragen naar een second opinion voor je verzekeringen.

Na jarenlang in de zakelijke verzekeringswereld te hebben gewerkt, heb ik in augustus 2022 de overstap gemaakt naar Weel. Ik ben geboren en getogen in de gemeente Castricum. Bij mij kun je terecht voor advies over je zakelijke schadeverzekeringen en inkomensverzekeringen voor jouw bedrijf. Met veel kennis en enthousiasme ga ik graag voor jou aan de slag om een passende oplossing te vinden voor jouw verzekeringsvragen. Ik ben blij dat ik het leuke team van Weel kan versterken!

Ondersteunend specialist in hypotheken.

Specialist in particuliere schadeverzekeringen.