fbpx

Fietsverzekering

Bijna iedereen heeft wel een of meer fietsen in de schuur staan. Je kunt je fiets vaak al voordelig meeverzekeren bij je inboedelverzekering. Maar ook een losse fietsverzekering is een goede oplossing die niet duur hoeft te zijn.

Er bestaan verschillende soorten fietsverzekeringen. Het type fiets en de looptijd zijn bepalend voor de premie en de voorwaarden. Je kan je uitsluitend tegen diefstal verzekeren, maar ook tegen overige onverwachte schades. Wij helpen je graag bij het maken van je keuze, ook als het om je e-bike gaat.

Bij het afsluiten van een fietsverzekering moet je wel een aantal zaken voorbereiden. Zo vraagt de verzekeraar dat je fiets is voorzien van een goedgekeurd ART veiligheidsslot. Als je een sportieve fiets, zoals een racefiets of mountainbike, wilt verzekeren, moet je rekening houden met een hoger eigen risico bij verzekerde schade aan je eigen fiets. Bij Weel Verzekeringen & Hypotheken weten de verzekeringsadviseurs precies welke verzekering bij jouw kostbare bezit past.

Inhoud

Benieuwd naar de mogelijkheden?