fbpx

Wijziging doorgeven

Andere auto of motor?

Heb je een ander voertuig aangeschaft? Geef ons dan de gegevens door: merk en type, kenteken en meldcode, gewicht en bouwjaar, de dagwaarde, de nieuwwaarde en tot slot de datum van wijziging. Je bent dan per direct verzekerd.

Let op bij andere auto

Op zaterdag, zondag en feestdagen zijn wij niet bereikbaar. Weet je van tevoren wanneer je een ander voertuig koopt? Bel ons dan voor het weekend. Koop je onverwacht een andere auto en kan je er meteen in wegrijden? Dan kunnen wij op jouw huidige autoverzekering tot de eerstvolgende werkdag een voorlopige dekking verlenen op basis van een WA verzekering. Je moet de auto daarna dan wel direct bij ons aanmelden.

Ander huis, verhuizing, nieuwe inboedel

Wijzigingen in je persoonlijke situatie kunnen van invloed zijn op jouw verzekeringen. Verhuis je bijvoorbeeld naar een andere regio? Daar gelden wellicht andere premies voor je autoverzekering.

Ga je groter wonen? Of juist kleiner? Koop je een nieuwe inboedel? Of breng je verbeteringen aan in jouw huurhuis? Meld ons dat dan. Wij zorgen er dan voor dat jouw verzekeringspakket op peil blijft.

Nieuw huis gekocht

Heb je een nieuw huis gekocht? Dat is een mooi moment om alle polissen weer eens tegen het licht te houden. Wellicht kunnen verschillende verzekeringen worden samengevoegd in één pakketpolis. Stuur ons in ieder geval altijd een kopie van het taxatierapport toe. Dat hebben we nodig voor de berekening van de herbouwwaarde.

Weel Verzekeringen & Hypotheken
Dorpsstraat 32
1901 EL Castricum

Postbus 120
1900 AC Castricum

0251 65 70 50
info@weel.nl

Groepsfoto Weel