fbpx

Woonhuisverzekering

Als je een eigen huis hebt gefinancierd, verplicht de geldgever je een opstal- of woonhuisverzekering af te sluiten. Je bent dan verzekerd voor schade door bijvoorbeeld brand, blikseminslag of inbraak. Welke verzekering voor jou het meest geschikt is en hoe hoog de premie is, hangt onder andere af van de inhoud (kubieke meters) van je huis.

Als je in een appartement woont, sluit de VVE een opstalverzekering af voor het hele gebouw. Je kan zelf een woonhuisverzekering afsluiten voor je appartement voor extra dekking, bijvoorbeeld als je een luxe keuken hebt laten plaatsen. Ook een VVE of bewoner van een appartement kan bij Weel Verzekeringen terecht voor een uitgebreid en persoonlijk advies. Wij vinden de woonhuisverzekering die het beste past bij jouw woonsituatie.

Welke opstalverzekering is geschikt?

Of je nu een opstalverzekering voor een appartement wilt afsluiten of voor een vrijstaande woning, de verschillen in voorwaarden en premie zijn groot. De verzekeringsadviseurs Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen kunnen door je opstalverzekering te vergelijken, je een onafhankelijk advies geven over de keuzemogelijkheden. Onze deskundige adviseurs weten waar ze op moeten letten en zijn er voor jou. Zij vinden de meest geschikte opstalverzekering voor jouw woning.

Inhoud

Benieuwd naar de mogelijkheden?