fbpx

Bootverzekering

Zodra het weer het toelaat, ben je op het water te vinden. Je hebt de vrijheid te gaan waar je wilt en de keuze uit veel binnenwateren en de zee. Misschien wil je de boot zelfs mee op vakantie naar het buitenland. Een bootverzekering zorgt ervoor dat je de risico’s die het varen met zich meebrengt afdekt, zodat je onbezorgd het water op kunt.

Als je met je boot gaat varen, moet je in elk geval voor wettelijk aansprakelijkheid (WA) verzekerd zijn. Daarnaast kun je je bootverzekering, net als bijvoorbeeld een autoverzekering, uitbreiden met een beperkte of volledige casco dekking. Het loont zeker de moeite je bootverzekering te vergelijken; de verschillen in premies en voorwaarden zijn aanzienlijk. De verzekeringsadviseurs van Weel Verzekeringen & Hypotheken vergelijken je premie en voorwaarden van je bootverzekering met diverse verzekeringsmaatschappijen zodat we je een aantrekkelijke offerte bieden.

De voorwaarden van een bootverzekering kunnen sterk verschillen. Bijvoorbeeld op het gebied van diefstalpreventie. Sommige verzekeringsmaatschappijen stellen verschillende eisen aan diefstalpreventie. Wij helpen je om de beste voorwaarden te vinden voor jouw bootverzekering.

Inhoud

Benieuwd naar de mogelijkheden?