fbpx

Verzekeringen

Een verzekeringspakket op maat? Weel Weet ‘t

De bescherming van je gezondheid en je eigendommen zijn noodzakelijk om een onbezorgd leven te leiden. Door gezond te eten en voorzichtig met je bezittingen om te gaan kan je een hoop leed voorkomen. Het juiste pakket verzekeringen beschermt je tegen de financiële gevolgen van onverwachte tegenslag.

Door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren weten wij na een adviesgesprek voor je verzekeringen precies welke risico’s jij loopt en wilt overdragen. Vervolgens zoeken wij bij de best presterende verzekeraars van Nederland voor jou de verzekering met de beste voorwaarden en een scherpe premie. Dat geeft je een veilig gevoel.

Wat moet ik verzekeren en wat mag ik verzekeren?
Weel weet 't

VerzekeringApp

De app van Weel

Als verzekeraars bruikbare software aanbieden delen we die graag met onze klanten. Voor particuliere verzekeringen heeft Nh1816 een handig app. Hierin kan je zien waarvoor je verzekerd bent en tegen welke premie. Je kan bovendien eenvoudig een schade melden. Nh1816 is een coöperatie en biedt in de app ook nog eens leuke ledenvoordelen.

nh1816.nl/app

Verzekeringsadvies

Wat zijn je verzekeringswensen?

Vraag je ons om een verzekeringsadvies, dan krijg je persoonlijke aandacht en belangstelling. Een adviesgesprek voor je verzekeringen is gratis en zonder verplichtingen. Je kan een afspraak maken bij ons op kantoor voor een kennismaking, maar ben je bij ons al klant dan kan dat ook telefonisch. Je krijgt van ons het antwoord op je belangrijkste vragen.

Wat kost welke verzekering?

We nemen alle risico’s met je door waarvoor je een verzekering kunt afsluiten. Ben je al verzekerd, maar wil je van ons een aanbod, dan vragen we je om je verzekeringsgegevens met ons te delen. We maken in een handomdraai een offerte op maat en nemen de vragen met je door die een verzekeringmaatschappij stelt voor de beoordeling van het risico.

Hier moet je denken aan verzekeringen voor je auto, inboedel, opstal, caravan, pleziervaartuigen, aansprakelijkheid, reizen, annuleringen, ongevallen en zorg.

Hoe regel je het verder?

Ben je tevreden over de offerte, dan vragen we de verzekeringen namens jou aan bij de verzekeringsmaatschappij. De polis ontvang je digitaal in de je mailbox. Voor je particuliere verzekeringen heb je 24/7 inzicht in je gegevens via onze website of de verzekeringsapp. Zolang als de verzekeringen via ons lopen, helpen wij je bij schades en wijzigingen in je situatie die invloed hebben op de risico’s die je in het dagelijkse leven loopt.

Het verdienmodel voor verzekeringen

Wij zijn onafhankelijk in onze keuze voor een verzekeringsmaatschappij, maar hebben ervoor gekozen om alleen met de best presterende verzekeraars samen te werken.

Voor onze dienstverlening bij particuliere verzekeringen brengen wij geen kosten bij je rekening. De beloning ontvangen wij van de verzekeringsmaatschappij in de vorm van provisie. Dat is een percentage dat varieert van 5% tot 25% van de premie die je betaalt voor een afgesloten verzekering. Je bent niet duurder uit dan bij een internet verzekeraar, want wij nemen voor die beloning veel werk uit handen van de verzekeringsmaatschappij en bij een schade sta je er niet alleen voor.

Voor levensverzekeringen, hypotheken, uitvaartverzekeringen, betalingsbeschermers en individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen ontvangen wij geen provisie. Voor deze verzekeringen brengen wij wel een tarief in rekening bij het afsluiten van de verzekering.

Zorgverzekering

Wij helpen je met zorg te kiezen

Een zorgverzekering (basispakket) is verplicht voor iedereen in Nederland. Zo is iedereen verzekerd voor de meest voorkomende zorgkosten. Je kunt echter je zorgverzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen, zoals een tandartsverzekering. Wat je naast de zorgverzekering aanvullend aan zorgkosten wilt verzekeren, is heel persoonlijk. Neem daarom de tijd om een zorgverzekering en eventueel een aanvullende verzekering te kiezen die past bij jouw situatie.

De verstrekkingen in het basispakket zijn bij elke verzekeraar hetzelfde. De mogelijkheid bestaat wel dat er verschillen zijn in de hoogte van het vergoedingspercentage bij niet gecontracteerde zorg, De premie voor de basisverzekering verschilt per zorgverzekeraar.

Het soort verstrekkingen en de hoogte van de vergoeding per verstrekking in de aanvullende pakketten is bij elke zorgverzekeraar anders. Het vergelijken van de voorwaarden is intensief en complex.

Ben je van plan om je zorgverzekering aan te passen of op te zeggen? Je zorgverzekering vergelijken kan het hele jaar. Het opzeggen of overstappen met je zorgverzekering kan in de meeste gevallen éénmaal per kalenderjaar. De verzekeringsadviseurs van Weel Verzekeringen & Hypotheken helpen je graag bij het vinden van de juiste zorgverzekering en zorgen ervoor dat je ‘oude’ zorgverzekering op tijd wordt opgezegd.