fbpx

Financieel advies

Ouder worden hoort bij ons leven. Maar hoe zorg je ervoor dat je ouder wordt met financiële zekerheid om ook later zorgeloos te genieten van dat leven. En hoe bescherm je je inkomen als je ziek wordt of arbeidsongeschikt raakt. Die plannen maak je op het moment dat je ook je loopbaan plant. Weel wat ervoor nodig is om nu en later zorgeloos te leven met voldoende financiële middelen.

Dat doen we door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren wat jouw wensen zijn in het leven. Wil je eerder stoppen met werken, of na je pensioen een langgekoesterde wens vervullen? Wil je een bedrag nalaten aan je kinderen? Wij vinden wij voor jou het financiële plan dat in je toekomstplaatje past en brengen de risico’s voor je in kaart.

Inhoud

Financiële check-up

Second opinion

Is uw zakelijke verzekeringspakket nog up-to-date? Vraag ons vrijblijvend om een second opinion. Door inzage in uw huidige polissen kunnen we u vertellen of u nog goed verzekerd bent. Of waar er aanpassingen nodig zijn. Komen we sterk afwijkende premies tegen? Dan melden wij dat. Zo voorkomen we dat u teveel betaalt voor uw zakelijke verzekeringen.

Dienstverlening

Wij hebben zeer korte communicatielijnen. Op e-mail reageren wij direct. U wordt nooit ‘in de wacht gezet’ als u ons belt. Kortom: een ouderwetse en persoonlijke service, gekoppeld aan de modernste digitale mogelijkheden.

Ondernemershypotheek

Koop je een woning als ondernemer, dan brengt dat andere risico’s met zich mee dan wanneer je werkt in een vast dienstverband. Ondanks dat je mogelijk meer inkomen hebt, wil dat niet zeggen dat je makkelijker een hypotheek afsluit. Wij helpen je met alle afwegingen die je moet maken en vinden voor jou de beste ondernemershypotheek en vertellen je precies welke zekerheden hypotheekverstrekkers van je vragen.

Advies nodig? Neem contact met ons op.
Weel weet 't