fbpx

Motorverzekering

Je bent uiteraard zuinig op je motor en wilt die goed verzekeren. Een wettelijk aansprakelijkheidsverzekering voor motorrijtuigen (WA) is verplicht. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden voor uitbreiding van je WA-motorverzekering. Met een goede motorverzekering ga je onbezorgd de weg op.

Naast de verplichte WA-verzekering kun je je motorverzekering uitbreiden met bijvoorbeeld beperkte of volledige cascodekking. Wanneer je de motor dagelijks gebruikt, is een aanvullende dekking voor vervangend vervoer wellicht interessant voor je. Bij sommige verzekeraars kun je korting op de premie krijgen als je een erkende rijvaardigheidscursus hebt gevolgd. Bij Weel Verzekeringen & Hypotheken helpen we je graag bij het kiezen voor de juiste en meest voordelige motorverzekering.

De dekking van je motorverzekering moet bij jou en je rijgedrag passen. Als je vaak samen op je motor rijdt, is het verstandig een ongevallenverzekering voor de opzittende af te sluiten. Een aanvullende no-claim dekking of een verhaalsrechtsbijstand verzekering zijn opties om aan je motorverzekering toe te voegen. Wij helpen je de motorverzekering uit te kiezen die bij je past.

Inhoud

Benieuwd naar de mogelijkheden?