fbpx

Stichting ’t Dierenduintje voert actie via Samen voor de buurt

Kinderboerderij ’t Dierenduintje is toe aan onderhoud. De konijnen krijgen een nieuw verblijf, ook zijn de sloten van het Heras hekwerk aan vervanging toe. Zo zijn er meer projecten om mee aan de slag te gaan. Dit kost geld. ’t Dierenduintje is geheel afhankelijk van sponsoren en donaties en alle extra steun kunnen zij dus goed gebruiken.

Sabrine Kamperman van Weel Verzekeringen & Hypotheken vertelt:

“’t Dierenduintje is een begrip in de omgeving. Alle vrijwilligers steken hier ontzettend veel liefde in. Om te zorgen dat dit kan blijven bestaan is onderhoud nodig. Zo blijft Dierenduintje toegankelijk voor iedereen en kan jong en oud genieten van de dieren en elkaar. Ouders, opa en oma’s met hun (klein)kinderen kunnen op bezoek blijven komen, scholen brengen een werkbezoek, stagiaires hebben een leuke stageplek en toeristen kunnen een leuk uitstapje maken. Samen voor de buurt!”

Donaties zijn meer dan welkom!

Liefde alleen is niet genoeg. Het dierenduintje kan alle financiële hulp goed gebruiken voor het onderhoud van de boerderij. Het Dierenduintje is voor iedereen gratis toegankelijk, draait geheel op giften en donateurs. Het is een mooie ontmoetingsplek voor de bewoners van Castricum. Geven jullie naast liefde ook een mooie bijdrage? Doneer dan op dit mooie initiatief!

Over RegioBank

RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in heel veel buurten in dorpen en kleine steden. In al die jaren zijn de Zelfstandig Adviseurs van RegioBank uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Zij weten hoe belangrijk een leefbare buurt is. Dat is een buurt waar iedereen zich thuis voelt: bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Daarom steunt RegioBank samen met het Oranje Fonds lokale projecten die het buurtgevoel vergroten. En regelt de klant zijn bankzaken gewoon in de buurt. Dat is RegioBank, de buurtzame bank. RegioBank is onderdeel van de Volksbank, samen met SNS, ASN Bank en BLG Wonen. Voor meer informatie: www.regiobank.nl.

Help onze dieren aan een goed onderhouden leefomgeving!

Het Samen voor de buurt Fonds en Regiobank, draagt bij aan een sociaal vitale buurt. Een buurt waarin je fijn woont, je thuis voelt en waar mensen naar elkaar omkijken. Dát willen we ook voor Castricum. Stichting ’t Dierenduintje is een kleine dierenboerderij, waar dierenwelzijn voorop staat. Wij hebben uw hulp nodig om het nieuwe konijnenverblijf te bekostigen en om een nieuw slotenplan te kunnen realiseren van het Heras hekwerk.