fbpx

Minicamping De Tien Morgen

Rianne Duijn: “Mijn ouders hebben zich met hun melkveebedrijf in 1989 gevestigd aan de Zeeweg in Castricum. Mijn opa en oma hadden een camping aan de Bleumerweg in Bakkum. Toen de camping in de zomer van 1990 vol stond, stuurden zij voor het eerst gasten door naar mijn ouders. Er was bij ons geen sanitair aanwezig, alleen een toilet in de melkstal. De gasten douchten in de melkput (gedeelte waar de koeien gemolken werden) als mijn vader klaar was met melken en alles had schoongemaakt. Het klinkt nu heel primitief, maar onze gasten en ook wij, hebben daar mooie herinneringen aan.

In de loop der jaren is er een mooi campingterrein gerealiseerd met stroomaansluitingen bij de plaatsen en een sanitair gedeelte in de stal. Er kwam meer begroeiing, waardoor luwte op het terrein, wat fijn is, want het kan hier best pittig waaien. Sinds een paar jaar help ik op de camping en springen ook mijn kinderen bij. Ze maaien het gras en ontvangen gasten. Het is langzamerhand een familiebedrijfje geworden waarin drie generaties werkzaam zijn.

Mijn ouders hebben hun verzekeringen al jaren lopen bij Weel, dus dat was bekend terrein.

Voor de bankzaken misten we het persoonlijk contact en de mogelijkheid om even het kantoor in het dorp binnen te lopen als we een vraag hadden. Voor ons makkelijk om over te stappen naar RegioBank. Nu hebben we alles onder één dak, persoonlijk contact en we worden geheel ontzorgd.

Onze ervaringen zijn tot nu toe prima. Als we een vraag hebben pakt ons contactpersoon bij Weel en/of de RegioBank het op, zoekt het uit en koppelt terug. Voor ons heel prettig, want nu kunnen we het vol vertrouwen loslaten. Er wordt goed meegedacht en geïnformeerd. We zijn heel tevreden.”

Foto: Rianne en Gitte Duijn
Foto: Rianne en Gitte Duijn
Ook overstappen naar RegioBank? Maak een afspraak met Sabrine Kamperman