fbpx

Uitnodiging 21 juni aanstaande; wat gebeurt er met de Oudedagsreserve? (FOR)

Je bent ondernemer en misschien is stoppen met werken nog ver weg. Toch is er belangrijk nieuws dat we met je willen delen. Het opbouwen van een fiscaal vriendelijke oudedagsreserve moet sinds 1 januari 2023 op een andere manier.

De bekende regeling (Fiscale) Oudedagsreserve (FOR) bestaat niet meer. Natuurlijk blijft het opgebouwde kapitaal bestaan. Maar zodra je stopt als ondernemer ga je daarover wél belasting betalen.

Een interessant alternatief

Je vraagt je terecht af wat er gebeurt met de opgebouwde reserve. Of hoe je überhaupt moet starten met vermogens opbouw voor later.

Ook heb je gelijk als je nadenkt over andere regelingen die fiscaal vriendelijk zijn.

Door de vele veranderingen die er momenteel plaatsvinden in de pensioenwet, FOR opbouw, verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering en andere zaken, merken wij dat er bij ondernemers veel vragen over deze onderwerpen zijn.

Gelukkig hebben wij van Weel Verzekeringen & Hypotheken hier antwoord op.

Vrijblijvend advies voor maatwerk

Iedere situatie is anders, daarom willen wij je graag persoonlijk informeren over de verschillende mogelijkheden. We nodigen je uit om op woensdag 21 juni vanaf 19.00 uur onze gast te zijn in het Huis van Hilde in Castricum. Vermogen opbouwen voor een goed verzorgde oudedag staat dan centraal. En ook voor andere vragen hebben wij aandacht. Aan een hapje en drankje is natuurlijk gedacht. We sluiten de avond rond 21.30 af.

Datum: woensdag 21 juni 2023
Tijdstip: aanvang 19:00uur / einde rond 21:30uur
Locatie: Huis van Hilde (auditorium)
Onderwerp: veranderingen FOR en vermogen opbouw voor later
Gastspreker: Rolph Kleijn / verzekeraar: Scildon

Ken je wellicht andere ondernemers die met deze vraagstukken zitten? Deel dan dit bericht en meld jullie samen aan door op deze link te klikken.