fbpx

Wij zijn de ideale bank voor lokale ondernemers

Zakendoen begint bij ons met een persoonlijk gesprek. Want ondernemers zijn er in alle soorten en maten. Of je nu een eigen winkel hebt, een adviesbureau of bestuurder bent van een stichting of vereniging. We helpen je met duidelijke financiële diensten en producten, zonder allerlei poespas. Heel gemakkelijk. Alles onder één dak. Jouw wensen staan bij ons voorop.

Sabrine Kamperman
RegioBank adviseur bij Weel

Zakelijk bankieren bij de klantvriendelijkste bank

Goed contact met je buren, de bakker om de hoek en je sportclub op fietsafstand. Dit alles zorgt ervoor dat je comfortabel kunt wonen, werken en leven. Wat ons betreft staat er nog iets anders op dat lijstje: een bank die klaarstaat voor jou en je buurt. Dat is de buurtbank RegioBank. RegioBank onderscheidt zich van andere banken door haar bancaire producten (betalen, sparen en hypotheken) te combineren met de persoonlijke service van een onafhankelijke adviseur. 

Wij staan als Zelfstandig Adviseur RegioBank ingeschreven in het Handelsregister en hebben een AFM-vergunning als bemiddelaar en adviseur in financiële producten en verzekeringen. RegioBank is een Nederlandse bank, zonder buitenlandse belangen.

Ook je bankzaken regelen in Castricum? Bel ons of loop gewoon even binnen en vraag naar Sabrine Kamperman.

Verhalen van nieuwe klanten

Je kan bij ons terecht voor

Zakelijk betalen

Zakelijk sparen

Zakelijk lenen

Bedrijfshypotheek

Waarom zakelijk bankieren bij RegioBank?

Je bent altijd welkom op ons kantoor

Voor een vraag of eenvoudig advies kun je dus gewoon even binnenlopen. Komt er toch wat meer bij kijken? Dan maken we meteen een afspraak zodat we de tijd hebben om uitgebreid op jouw situatie in te gaan.

Speciaal gericht op kleinzakelijke ondernemers

RegioBank richt zich op het helpen van ondernemers, verenigingen en stichtingen. Je krijgt persoonlijke aandacht van een adviseur die jou én de lokale markt kent. Iemand die zelf ook ondernemer is en actief betrokken is bij de buurt.

De Adviseur die je kent

De Zelfstandige Adviseurs zijn bekende en vertrouwde gezichten in de buurt. Jij kent hen en zij kennen jou. Dat is prettig en vertrouwd. En een fijne basis voor een gesprek over bankzaken.

Je krijgt bij ons persoonlijke aandacht

Wij nemen de tijd en zetten graag een stap extra voor jou. Zo ben je ook bij ons op kantoor welkom als je bijvoorbeeld een betaalautomaat wilt aanvragen.

Maak een afspraak met Sabrine Kamperman