RegioBank

Weel is Zelfstandig Adviseur RegioBank

Weel Verzekeringen en Hypotheken in Castricum is sinds begin 2022 Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Een geweldige aanvulling op onze bestaande dienstverlening. Nu kun je naast verzekeringen en hypotheken ook terecht voor alle bankzaken in Castricum. Zowel particulier als zakelijk. Hoe fijn is dat.

RegioBank is een bank zoals de meeste particulieren en bedrijven het graag zien. Goede producten, heldere voorwaarden, gunstige tarieven en lekker dichtbij. Je kunt er voor persoonlijk advies gewoon even binnen lopen. Daarnaast bieden ze alle gemakken van deze tijd zoals internet en mobiel bankieren. Je kunt terecht voor alle bankzaken: betalen, sparen en hypotheken. Er is geen kasfunctie, dus geld opnemen of geld storten is niet mogelijk.

Ook je bankzaken regelen in Castricum? Bel ons of loop gewoon even binnen en vraag naar Sabrine Kamperman of Mark Bekker.

Daarom kies je voor RegioBank bij Weel:

Je bent altijd welkom op ons kantoor

Voor een vraag of eenvoudig advies kun je dus gewoon even binnenlopen. Komt er toch wat meer bij kijken? Dan maken we meteen een afspraak zodat we de tijd hebben om uitgebreid op jouw situatie in te gaan.

Je krijgt bij ons persoonlijke aandacht

Wij nemen de tijd en zetten graag een stap extra voor jou. Zo ben je ook bij ons op kantoor welkom als je uitleg wilt over Internet Bankieren of het gebruik van onze Mobiel Bankieren app.

De Adviseur die je kent

De Zelfstandige Adviseurs zijn bekende en vertrouwde gezichten in de buurt. Jij kent hen en zij kennen jou. Dat is prettig en vertrouwd. En een fijne basis voor een gesprek over bankzaken.

Wij zijn een bank voor de hele familie

Je vindt de financiële diensten voor jou en je familie onder één dak. Een hypotheek, betaal- of spaarrekening voor jezelf of bijvoorbeeld een Zilvervloot Sparen voor jouw kind. En met JongWijs leert jouw kind stapsgewijs omgaan met geld.

Maak een afspraak met Sabrine Kamperman