fbpx

Weel is Zelfstandig Adviseur RegioBank

Je kunt bij ons dus ook terecht voor al je bankzaken. Zowel particulier als zakelijk. Wij zijn een bank waar je nog gewoon even binnenloopt. We bieden alle gemakken van deze tijd, je kunt terecht voor alle bankzaken. Er is geen kasfunctie, dus geld opnemen of geld storten is niet mogelijk. We ontvangen je graag, tot snel.

Vragen, rekening openen of overstappen?  Kom langs.

Je kunt bij ons dus ook terecht voor al je bankzaken. Zowel particulier als zakelijk. Wij zijn een bank waar je nog gewoon even binnenloopt. We bieden alle gemakken van deze tijd, je kunt terecht voor alle bankzaken: betalen, sparen en hypotheken. Er is geen kasfunctie, dus geld opnemen of geld storten is niet mogelijk. We ontvangen je graag, tot snel.

Vragen, rekening openen of overstappen?  Kom langs.

Sabrine Kamperman
RegioBank adviseur bij Weel

RegioBank Castricum, de buurtzame bank

Goed contact met je buren, de bakker om de hoek en je sportclub op fietsafstand. Dit alles zorgt ervoor dat je comfortabel kunt wonen, werken en leven. Wat ons betreft staat er nog iets anders op dat lijstje: een bank die klaarstaat voor jou en je buurt. Dat is de buurtbank RegioBank. RegioBank onderscheidt zich van andere banken door haar bancaire producten te combineren met de persoonlijke service van een onafhankelijke adviseur. 

Wij staan als Zelfstandig Adviseur RegioBank ingeschreven in het Handelsregister en hebben een AFM-vergunning als bemiddelaar en adviseur in financiële producten en verzekeringen. RegioBank is een Nederlandse bank, zonder buitenlandse belangen.

Ook je bankzaken regelen in Castricum? Bel ons of loop gewoon even binnen en vraag naar Sabrine Kamperman.

Goed contact met je buren, de bakker om de hoek en je sportclub op fietsafstand. Dit alles zorgt ervoor dat je comfortabel kunt wonen, werken en leven. Wat ons betreft staat er nog iets anders op dat lijstje: een bank die klaarstaat voor jou en je buurt. Dat is de buurtbank RegioBank. RegioBank onderscheidt zich van andere banken door haar bancaire producten (betalen, sparen en hypotheken) te combineren met de persoonlijke service van een onafhankelijke adviseur. 

Wij staan als Zelfstandig Adviseur RegioBank ingeschreven in het Handelsregister en hebben een AFM-vergunning als bemiddelaar en adviseur in financiële producten en verzekeringen. RegioBank is een Nederlandse bank, zonder buitenlandse belangen.

Ook je bankzaken regelen in Castricum? Bel ons of loop gewoon even binnen en vraag naar Sabrine Kamperman.

Je kan bij ons terecht voor

Aanvullend pensioen

Gratis overstapservice

Wil je overstappen? Wij helpen je graag. Het is heel eenvoudig dankzij onze gratis overstapservice. 

Daarom kies je voor RegioBank bij Weel:

Je bent altijd welkom op ons kantoor

Voor een vraag of eenvoudig advies kun je dus gewoon even binnenlopen. Komt er toch wat meer bij kijken? Dan maken we meteen een afspraak zodat we de tijd hebben om uitgebreid op jouw situatie in te gaan.

Je krijgt bij ons persoonlijke aandacht

Wij nemen de tijd en zetten graag een stap extra voor jou. Zo ben je ook bij ons op kantoor welkom als je uitleg wilt over Internet Bankieren of het gebruik van onze Mobiel Bankieren app.

De Adviseur die je kent

De Zelfstandige Adviseurs zijn bekende en vertrouwde gezichten in de buurt. Jij kent hen en zij kennen jou. Dat is prettig en vertrouwd. En een fijne basis voor een gesprek over bankzaken.

Wij zijn een bank voor de hele familie

Je vindt de financiële diensten voor jou en je familie onder één dak. Een hypotheek, betaal- of spaarrekening voor jezelf of bijvoorbeeld een Zilvervloot Sparen voor jouw kind. En met JongWijs leert jouw kind stapsgewijs omgaan met geld.

Veelgestelde vragen

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Je kan bij ons langskomen of het direct afsluiten op de RegioBank website. Kom je er alsnog niet uit? Aarzel niet om ons te bellen, of even langs te lopen. Wij helpen je graag.

Overstappen is heel eenvoudig dankzij onze gratis overstapservice. Wil je overstappen? Wij helpen je graag.  

Ja, dat is mogelijk. Om Apple Pay te gebruiken maakt je een digitale betaalpas aan in de Mobiel Bankieren app of in de Apple Wallet. Deze digitale pas wordt gekoppeld aan je Apple Wallet. Hierna ben je klaar om bijvoorbeeld met je iPhone of Apple Watch te betalen. 

Je kan bij RegioBank een Zilvervlootrekening openen voor uw (klein)kind. Maak hier voor een afspraak. 

Overstappen, vragen of advies nodig?

Maak geheel vrijblijvend een afspraak zodat we de tijd hebben om uitgebreid op jouw situatie in te gaan. Vul het contactformulier in of bel ons op 0251 65 70 50.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Afspraak maken
Sabrine Kamperman
Zelfstandig Adviseur RegioBank bij Weel
Of loop gewoon even binnen

Weel Verzekeringen & Hypotheken
Dorpsstraat 32
1901 EL Castricum

Kantoor geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17:00 uur.

0251 65 70 50
info@weel.nl